Kuřecí v pivní marinádě

Výborný a v podstatě rychlý oběd, kterým nepohrdne ani návštěva.


4.729x
15 min

Ingredience

1 kskuře

marináda

sůl
2 ksvejce
2 lžícesolamyl
2 lžíceplnotučná hořčice
3 lžícehladká mouka
2 lžícesójová omáčka
1 dlsvětlé pivo
mletý černý pepř

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Celé kuře vykostíme a nakrájíme na kostičky.

Připravíme si marinádu z vajec, světlého piva, plnotučné hořčice, sójové omáčky, pepře a soli podle chuti, solamylu a hladké mouky a naložíme do ní maso. Kuřecí necháme v chladu uležet nejlépe do druhého dne.

Na pánvi rozpálíme olej a smažíme buď každý kousek masa zvlášť a nebo já dělám lžící hromádky, které rozplácnu na placičku.

Kuřecí v pivní marinádě podáváme s vařenými brambory nebo francouzskými brambory. Kuřecí v pivní marinádě se dá jíst i za studena.
user-icon

autor 1EPE


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí v pivní marinádě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká