Kuřecí v chutney

Křehké kuřecí medailonky s lehce nakyslou chutí.


4.99x
15 min

Ingredience

sůl
1.5 lžíceolivový olej
600 gkuřecí prsa
4 lžícesladko-kyselé chutney (zeleninová směs)

podle potřeby

vývar na podlití

Postup přípravy

Maso omyjeme ve studené vodě, osušíme, trochu naklepeme a nakrájíme na menší plátky - medailonky. Medailonky osolíme ze všech stran, dáme do větší misky, zakapeme olejem a promícháme se zeleninovým chutney. Použijeme 4 vrchovaté lžíce. Kuřecí naložené v chutney necháme až 24 hodin odležet. Na druhý den jen maso na rozpálené pánvi osmahneme, až se zatáhne a začne pouštět šťávu, podlijeme trochou vývaru a pár minut necháme probublat. Kuřecí v chutney podáváme s rýží a čerstvě nakrájenou zeleninou.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí v chutney

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena