Kuřecí stehna v zelí

Jeden z oblíbených receptů na úpravu kuřete s výraznou tymiánovou vůní.


4.47x
75 min
2×

Postup přípravy

Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Část anglické slaniny si pokrájíme na čtverečky a z druhé části necháme plátky. Na dno pekáčku dáme kysané zelí i s částí nálevu a na to nasypeme pokrájenou anglickou slaninu.

Kuřecí čtvrtky osolíme a opepříme, spodní stranu hustě posypeme tymiánem a položíme na zelí. Zaprášíme sladkou paprikou a poklademe plátky anglické slaniny.

Kolem kuřecích čtvrtek naskládáme plátky syrových brambor a pečeme do zlatova.

Kuřecí stehna v zelí po upečení rozdělíme na talíř, ke každému kousku masa přidáme také upečenou zeleninu. K tomuto receptu není nutná další příloha.
user-icon

autor Oginka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí stehna v zelí

Zpět na recept