Kuřecí steak s hermelínem a nivou na smetaně

Chutný kuřecí steak se sýrem, který není náročný na přípravu.


4.715x
25 min
1×

Postup přípravy

Omyjeme si pěkné kuřecí steaky a trošku naklepeme, aby se lépe propekly. Nakrájíme si na plátky hermelín a nivu. Rozehřejeme pánev, na kterou nalijeme olej. Po chvilce začneme kuřecí steak opékat.

Mezitím si můžeme připravit přílohu. Nakrájíme na delší plátky ledový salát, rukolu a papriku (popřípadě rajče, okurek - podle toho, co má každý rád). Vše smícháme, osolíme, opepříme a zakapeme olivovým olejem.

Až masíčko začne být trochu opečené, přidáme do pánve smetanu. Masíčko v ní zjemní a dodá smetanovou chuť. Cca po 4 minutách položíme na masíčko plátek hermelínu a plátek nivy. Pěkně se rozteče.

Kuřecí steaky s hermelínem a nivou na smetaně můžeme podávat. Jsou dobré samotné jen se salátem, ale i s hranolky nebo americkými bramborami.

Recept počítá s porcí pro 2 osoby.
user-icon

autor zajik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí steak s hermelínem a nivou na smetaně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká