Kuřecí steak na fazolkách

Kuřecí stehenní steak s chřestem a slaninou na zelených fazolkách. Slavnostní pokrm podávaný s opékanými brambory nebo hranolky.


4.47x
35 min

Postup přípravy

Kuřecí stehenní řízky lehce naklepeme, posypeme grilovacím kořením a lehce polijeme worcesterovou omáčkou. Dáme na rozpálenou pánev restovat.
Po 2-3 minutách otočíme a přidáme nakrájený chřest.

Po dalších přibližně 3 minutách opět otočíme a přidáme nakrájené zelené fazolky (nejlépe nakrájené na delší trubičky).

Maso necháme restovat a přibližně 3-4 minuty před tím, než se maso dodělá, položíme na každý steak silnější plátek slaniny. Podle chuti můžeme také podlít trochou smetany.

Doděláme a vypneme. Maso se slaninou naložíme na talíř a zalijeme výpekem s chřestem a fazolkami.

Kuřecí steak na fazolkách podáváme s opékanými bramborami nebo hranolky.
user-icon

autor neogenx


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí steak na fazolkách

Zpět na recept