Kuřecí šnečci s poličanem

Menší obměna kuřecích šnečků.


3.380x
30 min
1×

Postup přípravy

Protlak smícháme s bazalkou, grilovacím kořením a pepřem. Kovové jehly a grilovací tác potřeme olejem.

Kuřecí maso podle potřeby očistíme. Maso podélně nakrojíme, aby z něj vznikl velký plát. Ten lehce okořeníme grilovacím kořením a solí. Potřeme jej připraveným protlakem. Pak na pláty masa rozložíme plátky poličanu a maso zarolujeme jako roládu.

Rolády masa nakrájíme na asi 1cm široké plátky, které napichujeme na kovové jehly. Pak vše ještě lehce zaprášíme grilovacím kořením a necháme chvilku uležet. Stačí 5 minut.

Uleželé šneky rozložíme na grilovací tác a na grilu je grilujeme dozlatova. Můžeme je také upéct v troubě.

Ihned je podáváme. Nejlepší jsou samotné nebo s kečupem. Můžeme je podávat jako chuťovku i jako hlavní chod s brambory či hranolky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí šnečci s poličanem

Zpět na recept