Kuřecí salát s hroznovým vínem

Recept na netradiční salát s masem a ovocem.


2.33x
30 min

Postup přípravy

Kuřecí prsíčka osolíme, opepříme a opečeme na oleji dozlatova. Přidáme bobkový list, nové koření, čerstvý rozmarýn, citrónovou kůru a zalijeme portským. Vše společně dusíme pod poličkou asi 10 minut.

Bobule hroznového vína rozkrojíme napůl a vybereme semínka. Maso vyjmeme a udržujeme v teple. Do šťávy po pečení nalijeme smetanu. Chvilku povaříme, odstavíme a přidáme citrónovou šťávu.

Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, rozložíme na listy salátu a poklademe hroznovým vínem. Přelijeme omáčkou a posypeme nasekanou pažitkou.

Kuřecí salát s hroznovým vínem podáváme s pečivem.
user-icon

autor Kveta


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí salát s hroznovým vínem

Zpět na recept