Vaření.czReceptyKuřecí řízek v kožíšku

Kuřecí řízek v kožíšku

Recept na dobré kuřecí maso.


4.439x
60 min
6×

Ingredience

40 gšunka
4 lžícekečup
hladká mouka
4 plátkykuřecí maso
80 gtvrdý sýr

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř

těstíčko

sůl
2 ksvejce
100 mlmléko
80 gpolohrubá mouka

na ozdobu

petrželka

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Z mléka, soli, rozšlehaných vajec a mouky připravíme těstíčko a řízky v něm namočíme. V rozehřátém oleji je zvolna smažíme po obou stranách. Jednotlivé porce masa potřeme kečupem a posypeme nastrouhaným sýrem a nudličkami šunky. Kuřecí řízky v kožíšku podáváme s vařenými brambory, nebo hranolky a zeleninovým salátem.
user-icon

autor Papunka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí řízek v kožíšku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena