Vaření.czReceptyKuřecí rarášci v hořčici

Kuřecí rarášci v hořčici

Jednoduchý recept z kuřecího masa. Rarášky můžeme podávat jako hlavní chod nebo jako chuťovku.


4.628x
60 min
3×

Postup přípravy

Připravíme si těstíčko. Smícháme všechny ingredience a moukou zahustíme tolik, aby těstíčko nebylo příliš řídké. Opláchneme kuřecí stehenní řízky, osušíme je, nakrájíme na přiměřené kousky a osolíme. Kuřecí maso naložíme do těstíčka, aby se všechny kousky pořádně obalily. Rarášky pak smažíme, každý kousek na rozehřátém oleji. Kuřecí rarášky v hořčici podáváme s hranolky a třeba tatarskou omáčkou.
user-icon

autor MM1823


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí rarášci v hořčici

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena