Kuřecí rarášci v chipsech

Pečené a obalované marinované kuřecí kousky.


3.58x
30 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na kousky velikosti asi 3 x 3 cm. Do bílého jogurtu vmícháme koření podle naší chuti (gyros, country, grilovací apod.) a do směsi naložíme maso, nejlépe tak na 24 hodin i více.

V originál propíchnutém sáčku rozdrtíme bramborové chipsy. Nám nejvíce chutnají Bohemia - horská sůl.

Na vidličku napíchneme porci masa, vložíme do misky s drcenými brambůrky, obalíme, silně přimáčkneme rukou a dáme na plech s pečícím papírem. Pečeme 20 minut na 190 °C.

Jako příloha ke kuřecím raráškům v chipsech se nejlépe hodí šťouchané brambory.

Recept není žádná novinka, ale díky jinému koření nebo ochuceným chipsům má mnoho variant, chutná a nezevšední.
user-icon

autor žravec


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí rarášci v chipsech

Zpět na recept