Kuřecí prsa s řapíkatým celerem

Křehká kuřecí prsa a aromatická chuť celeru vás nezklame, vyzkoušejte další z receptů čínské kuchyně.


3.1122x
30 min
2×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
0.5 lžičkysůl
1 lžíceocet
5 řapíkůceler
1 lžičkacukr krupice
1 lžícesójová omáčka
olej na smažení
500 gkuřecí prsní řízek
1 lžičkapapriková vegeta

na obalení

1 ksvejce
2 lžičkysolamyl

Postup přípravy

Maso a celer opláchneme a osušíme. Maso nakrájíme na malé plátky, celer na kousky. Česnek oloupeme a rozkrájíme na slabé plátky.

Pokrájené kuřecí prsní řízky obalíme v celém vajíčku a solamylu.

Na rozpáleném oleji zprudka osmažíme maso, přidáme nakrájený řapíkatý celer, česnek a společně ještě chvíli smažíme. Přisypeme vegetu, cukr, sůl, ochutíme octem a sójovou omáčkou, promícháme a prohřejeme.

Kuřecí prsa s řapíkatým celerem podáváme s vařenou rýží.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí prsa s řapíkatým celerem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.