Kuřecí prsa s bylinkovým dresinkem, ke kterým můžeme podávat rýži i brambory.
Hodnocení
5.0
/ 5 (8x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
Ostatní
Olej80 ml
Sůl25 g
Jogurt5 lžiček
Kuřecí prsa400 g
Mletý pepř5 g
Medvědí česnek10 listů
Podle chuti
Tymián
Rozmarýn
Postup přípravy
Maso vložíme do mísy s olejem, do kterého jsme přidali trochu soli, pepře, rozmarýnu a tymiánu. Necháme marinovat pár hodin.
Omytý medvědí česnek nakrájíme a rozmixujeme s jogurtem, mletým pepřem a solí.
Marinovaná kuřecí prsa namočíme v ochuceném jogurtu, vložíme na rozehřátou pánev a smažíme zhruba 7 minut z obou stran. Takto připravená kuřecí prsa s medvědím česnekem podáváme s rýží, brambory či těstovinami jako chutný oběd či večeři.