Kuřecí prsa s kůží, potřená bylinkovou směsí a zapečená v horké troubě. Jako přílohu volíme brambory nebo hranolky. Ale hodí se i zelenina a různé dipy.
2 ks | kuřecí prsa s kůží |
na potření | |
---|---|
1 lžíce | olej |
1 ks | žloutek |
1 lžíce | hořčice |
0.5 lžičky | estragon |
1 lžíce | usekaná petrželka |
1 lžička | drhnutý tymián |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
bílé víno nebo vývar |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.