Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Papriky rozpůlíme, zbavíme jader a nakrájíme na tenké proužky. Zázvor, cibule a česnek oloupeme, nasekáme najemno a rozmixujeme společně se lžící oleje, lžičkou soli, vegetou, rajčatovým protlakem, chilli kořením, kari a 80 ml vody.
Ve vysoké pánvi rozpálíme olej a za stálého míchání v něm opečeme po dobu asi 4 minut rozmixovanou směs. Vmícháme jogurt a přidáme kuřecí prsa a papriky. Vše restujeme za stálého míchání a dbáme na to, aby bylo maso i zelenina potažena kořeněnou směsí. Kuřecí přiklopíme a necháme při mírné teplotě povařit zhruba 30 minut, občas zamícháme.
Potom pánev odkryjeme a zhruba 5 minut necháme povařit při střední teplotě, aby se veškerá tekutina vyvařila. Pánev odstavíme.
Citron a jarní cibulky umyjeme a nakrájíme na plátky .
Kuřecí prsa na kari rozdělíme na 4 talíře, ozdobíme plátky citronu, nakrájenou cibulkou a podáváme s rýží nebo bílým pečivem.