Kuřecí plátek na víně s jablkem

Kuřecí prsa s plátky jablek restovanými na víně. Recept na slavnostnější pokrm podávaný s hranolky.


4.08x
30 min

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na plátky, posypeme kořením na kuře a špetkou grilovacího koření. Plátky masa dáme na pánev s rozpáleným olivovým olejem.

Mezitím, co se nám připravuje maso, si oloupeme jablka a nakrájíme je na kolečka, kterým vyřízneme střed.

Hotové kuřecí maso vyjmeme na talíř a do výpeku vložíme nakrájená jablka, která přelijeme bílým vínem a posypeme skořicí. Jablka restujeme přibližně 2 - 3 minuty a vypneme.

Plátky jablek položíme na plátky masa a celé zalijeme vínovou šťávou z pánve.

Kuřecí plátek na víně s jablkem můžeme podávat například s hranolky.
user-icon

autor neogenx


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí plátek na víně s jablkem

Zpět na recept