Kuřecí paličky na medu a hořčici

Recept na chuťově výborné pečené kuřecí paličky - na medu, hořčici a provoněné tymiánem.


4.25x
45 min

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme marinádu. V misce smícháme hořčici, med, asi 2 lžičky citronové šťávy a kůru nastrouhanou z půlky chemicky neošetřeného citronu. Marinádu osolíme.

Rozehřejeme troubu na 180 °C.

Do pekáčku rozložíme kuřecí paličky, přelijeme je marinádou a mezi maso dáme snítky tymiánu na provonění. Kuřecí paličky vložíme do trouby a pečeme 35 - 40 minut. Na závěr ještě opepříme čerstvě mletým pepřem.

Kuřecí paličky na medu a hořčici podáváme s libovolnou bramborovou přílohou a salátem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí paličky na medu a hořčici

Zpět na recept