Pokud vám zbylo z nedělního oběda trochu kuřecího masa, zkuste upéci tento nákyp. Zdobíme sekanou petrželkou!
Hodnocení
2.9
/ 5 (761x)
Doba přípravy
60 min
Ingredience
- -
sůl
5 ks
vejce
- -
máslo
- -
strouhanka
- -
petrželka
1 ks
cibule
2 šálky
smetana
4 ks
žemle
- -
mletý pepř
500 g
maso kuřecí pečené
Postup přípravy
Tvrdší housky nakrájíme na kostičky, pokropíme smetanou rozšlehanou se žloutky, přidáme osmaženou cibulku, pepř, sůl, petrželku a na kostičky nakrájené maso. Zlehka vmícháme sníh z bílků. Směs rozetřeme do vymazané a vysypané zapékací mísy. Na povrch dáme kousky másla a asi 40 minut zapékáme ve vyhřáté troubě. Podáváme se zeleninovým salátem.