Výborná chuť kuřecího masa na indickém kari! Nebojte se přidat i zeleninu.
Hodnocení
4.0
/ 5 (82x)
Doba přípravy
60 min
Chutnalo
1x
Ingredience
8 ks
kuřecí horní stehna
250 g
asijská zeleninová směs
marináda
2 lžičky
sůl
0.5 dl
olivový olej
4 lžíce
indické kari
příloha
2 balíčky
předvařená rýže
Postup přípravy
Kousky kuřecích stehen dobře posypeme indickým kari, mírně osolíme a zakapeme olivovým olejem. Necháme v chladu uležet.
Nahřejeme si hlubší pánev, vložíme naložené kuře a opečeme z jedné strany. Po otočení pánev přikryjeme poklicí a necháme maso péct.
Před dopečením k masu přidáme mraženou asijskou zeleninovou směs a prohřejeme ji.
Hotové maso na kari se zeleninou podáváme s vařenou rýží.