Kuřecí na fazolích

Bulharské koření dává pokrmu výraznou chuť a přiláká vás i svou vůní.


4.021x
45 min
1×

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme, česnek nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka. Rajčata spaříme horkou vodou a sloupneme z nich slupku, pak je rozkrájíme na kousky. Maso zprudka z obou stran osmahneme na oleji. Nakrájenou cibuli a česnek vložíme pod maso a společně smažíme, dokud cibule nezesklovatí. Posypeme bulharským kořením, solí a pepřem, přidáme rajčata a s masem chvíli podusíme. Pak k masu přidáme fazole v rajčatové omáčce, přilijeme trochu smetany a omáčku krátce povaříme. Omáčka je ale dobrá i bez přidání smetany. Kuřecí na fazolích podáváme nejlépe s chlebem, chutná ale s jakýmkoliv pečivem.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí na fazolích

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Bulharská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena