Vaření.czReceptyKuřecí maso zapékané s tatarkou

Kuřecí maso zapékané s tatarkou

Kuřecí prsa zapékaná s tatarkou, salámem a sýrem.


4.433x
90 min
11×

Postup přípravy

Vymažeme si pekáč kouskem másla (či olejem). Cibuli oloupeme a nakrájíme. Kuřecí prsa omyjeme. Do vymazaného pekáče poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, pak kousky kuřete, osolíme, opepříme podle chuti a zalijeme tatarkou, tu můžeme naředit i bílým jogurtem. Nakonec vše pokryjeme plátkovou šunkou a sýrem. Kuřecí maso zapékané s tatarkou ze začátku pečeme asi 20 minut na 250 °C zakryté víkem, poté odkryjeme a ještě pečeme, aby sýr pěkně zrůžověl. Kuřecí maso zapékané s tatarkou podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovou přílohou.
user-icon

autor Niky01


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí maso zapékané s tatarkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena