Kuřecí maso se smetanovou omáčkou s bazalkou a parmazánem

Kuřecí nudličky s jemnou smetanovou omáčkou. Recept na chuťově zajímavý hlavní chod.


3.97x
35 min

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, bazalku nasekáme na jemno a parmazán nastrouháme na jemno.

Kuřecí maso dáme smažit na pánev a přidáme mletou sladkou papriku, sůl, pepř a česnekové grilovací koření. Maso s kořením smažíme pozvolna 5 minut, potom přidáme čerstvě nasekanou bazalku, zalijeme smetanou a povaříme zhruba 10 minut. Pokud je smetanová omáčka řídká, zahustíme ji.

Kuřecí maso se smetanovou omáčkou s bazalkou a parmazánem podáváme podle chuti s těstovinami, rýží nebo brambory. Pokrm ozdobíme lístkem bazalky a nastrouhaným parmazánem.
user-icon

autor Monika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí maso se smetanovou omáčkou s bazalkou a parmazánem

Zpět na recept