Kuřecí maso s pórkem vařené v parním hrnci

Velice zdravé a dietní jídlo z parního hrnce. Veškeré ingredience zachovávají svojí přirozenou chuť.


2.257x
60 min

Postup přípravy

Do prvního patra parního hrnce vložíme okořeněné a česnekem potřené maso. Osolíme více než jsme zvyklí neb pára sůl v průběhu vaření smyje. Do druhého patra vložíme na plátky pokrájené brambory proložené nakrájenou na kolečka mrkví, vše dobře osolíme.

Časový spínač zapneme na 20 minut. Po tomto čase na maso položíme pórek a zapneme ještě na dalších 25 minut. Hlídáme si hladinu vody v hrnci, aby se nám nevypařila!

Takto připravené brambory mají úžasně máslovou chuť, i když jsme máslo vůbec nepoužili.

Dobrou a zdravou chuť!
user-icon

autor Elalitka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí maso s pórkem vařené v parním hrnci

Zpět na recept