Fazole si večer před vařením namočíme do studené vody. Druhý den vodu slijeme, fazole propláchneme, zalijeme čistou vodou a uvaříme doměkka.
Rajčata z vrchu nařízneme do kříže a ponoříme cca na minutu do vřelé vody. Pak oloupeme slupku a očištěná rajčata nakrájíme na drobno. Maso nakrájíme na kostičky nebo nudličky, obalíme v solamylu a na oleji zprudka osmažíme do růžova. Přidáme nakrájená rajčata, koření a dle chuti osolíme a opepříme. Můžeme přidat i špetku chilli, kdo má rád pikantní jídla. Pokud je směs suchá, přilijeme trochu horké vody nebo vývaru. Směs necháme pod pokličkou dusit, dokud maso zcela nezměkne. Pak přisypeme uvařené a scezené fazole, chvilku povaříme a máme hotovo.
Kuřecí maso s fazolí na WOKU podáváme s vařenými těstovinami, případně s rýží. Mohu doporučit i pohanku nebo kuskus, jako příloha se nám osvědčily obě suroviny a navíc jsou dietnější.