Kuřecí maso s česnekem a dýní

Kdo si rád pochutná a přitom nechce přibrat, je toto jídlo to pravé. Lehké a netučné.


3.191x
35 min

Postup přípravy

Kuřecí plátky omyjeme, osušíme a okořeníme solí a mletou paprikou. Zeleninu očistíme. Česnek nasekáme nadrobno.

V pánvi si rozehřejeme olivový olej. Vložíme plátky a z obou stran je osmahneme. Vsypeme česnek a krátce vše osmahneme.

Mezitím si v hrnci povaříme brokolici, mrkev, okurku a dýni. Můžeme je připravit i v páře. Když je zelenina hotová, tak brokolici, mrkev a okurku vyndáme a k dýni přidáme bud to trošku másla a nebo mléka. Celé to rozmačkáme až máme kaši.

Když máme i kuřecí plátky krásně opečené dozlatova, můžeme podávat. Kuřecí maso s česnekem a dýní podáváme horké, přílohou je zelenina. Zelenina je jen orientační, můžeme zvolit svou oblíbenou.
user-icon

autor ivaaa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí maso s česnekem a dýní

Zpět na recept