Kuřecí řízky podélně nakrojíme a opatrně naklepeme, aby se maso neprotrhlo. Z obou stran nasolíme a po celém plátku rozetřeme jeden celý trojúhelník sýru Apetito. Pak přidáme 1 - 1,5 lžíce kukuřice, to podle velikosti masa a dále špetku pórku nakrájeného na tenké kroužky. Maso přehneme na polovinu a spojíme pomocí párátek tak, aby nám vznikly kapsy.
Takto připravené porce posypeme směsí ,,Bylinkové marinády'' a smažíme po obou stranách na pánvi v rozpáleném oleji tak, aby bylo maso dobře propečené.
Nakonec přidáme k výpeku 2 lžičky moučného másla a takto připravenou omáčku jemně zředíme vývarem.
Moučné máslo si připravíme předem z kousku změklého másla a hladké mouky, které spolu dobře zpracujeme a uchováváme v lednici, je to výborná pomůcka při vaření minutek.
Jako přílohu můžeme podávat hranolky, krokety, ale i vařené brambory. Maso na talíři jemně přelijeme omáčkou z výpeku.