Kuřecí kapsa s banánem

Zajímavá chuť a lákavý vzhled, pokrm vhodný i na slavnostní menu.


4.329x
45 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí řízek podélně nařízneme tak, aby vznikla kapsa. Kapsu rozevřeme a obě strany paličkou na maso zlehka naklepeme.

Banány oloupeme a rozřízneme na půlky. Pokud máme malé kapsy, můžeme ještě půlky banánu rozříznout podélně, aby se do kapsy vešly. Banány potřeme medem, nebo do medu namočíme a ihned vložíme do kuřecí kapsy. Kapsu pak spojíme párátky a obalíme jako řízek v trojobalu. Nejprve je obalíme v mouce, pak v rozkvedlaném vajíčku a nakonec ve strouhance.

Obalené kuřecí kapsy smažíme na oleji dozlatova z obou stran, asi 15 minut. Osolíme a opepříme. Pro výbornou chuť kůrčičky můžeme ke konci smažení nechat rozpustit pod masem trochu másla.

Kuřecí kapsy s banánem podáváme s uvařenými brambory.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí kapsa s banánem

Zpět na recept