Kuřecí jehly na grilu

Zahradní párty se neobejde bez špízů, tentokrát recept z kuřecího masa, klobásky a zeleniny.


3.76x
45 min

Postup přípravy

Maso nakrájené na větší kostky si den předem naložíme do marinády vymíchané z hořčice, smetany, soli a pepře.

Okurek omyjeme, osušíme a nakrájíme na hrubší kolečka, stejně tak klobásku. Papriku po očištění nakrájíme na větší kousky, cibuli na čtvrtky.

Maso vyjmeme z marinády a necháme okapat, pak jednotlivé kousky střídavě napichujeme na grilovací jehly a klademe na gril.

Kuřecí jehly grilujeme ze všech stran, celkově jsou hotové asi za 20 minut. Během grilování můžeme potírat marinádou vymíchanou z trochu bylinkové soli, bazalky a olivového oleje.

Kuřecí jehly podáváme hned po vyjmutí z grilu s chlebem a hořčicí. Zapíjíme pivem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí jehly na grilu

Zpět na recept