Vaření.czReceptyKuřecí játra v bramborákovém obalu

Kuřecí játra v bramborákovém obalu

Snadný a rychlý recept.


4.428x
20 min
1×

Postup přípravy

Bramborákovou směs vysypeme do misky a přidáme ingredience podle návodu. Podle chuti přidáme majoránku, česnek a důkladně promícháme. Očištěná játra osušíme v utěrce, aby na nich lépe směs držela. Rozpálíme olej nebo tuk, který používáme na smažení. Játra ponoříme do směsi a dáváme na rozpálený tuk, kde je osmažíme dozlatova. Kuřecí játra v bramborákovém obalu podáváme s čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
user-icon

autor sylver


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí játra v bramborákovém obalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena