Kuřecí játra s kari

Jatýrka, která se hodí k těstovinám i rýži. Pokrm podle tohoto receptu je za pár chvilek na stole.


5.07x
25 min

Ingredience

3 lžíceolej
1 lžičkasůl
1 špetkamletý pepř
1 lžícekari koření
1 svazekjarní cibulka
250 gcherry rajčátka
250 mlsmetana na vaření
500 gkuřecí játra

Postup přípravy

Jarní cibulku si pokrájíme a orestujeme na oleji. Na to dáme očištěná a pokrájená jatýrka a osmažíme. Po chvíli zasypeme lžicí kari koření a zalijeme smetanou. Vaříme asi 5 minut, dokud smetana nezhoustne a nezredukuje se. K játrům přidáme cherry rajčátka nakrájená na kousky a prohřejeme. Dosolíme a dopepříme. Kuřecí játra na kari podáváme nejlépe s těstovinami penne nebo dobrými nudlemi. Lze je servírovat i s rýží.
user-icon

autor mejdylko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí játra s kari

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena