Kuřecí játra s cizrnou

Klasicky udělaná kuřecí játra s netradiční kombinací.


3.915x
75 min

Postup přípravy

Cizrnu necháme jeden den ve vodě nabobtnat. Další den vody slijeme a cizrnu dáme do nové vody. Cizrnu vaříme v hrnci do změknutí asi 45 minut. Při vaření cizrny je dobré vodu osolit asi tak v polovině doby vaření.

Cibuli nakrájíme na kostičky, játra očistíme. Cibuli spolu s játry zprudka opečeme na oleji. Osolíme a opepříme. Játra podlijeme trochou vody, přidáme již uvařenou cizrnu a vaříme asi 5 minut. Nakonec přidáme kečup, zamícháme a již jen prohřejeme.

Kuřecí játra s cizrnou podáváme teplé. Vhodnou přílohou je chléb a sterilované okurky.
user-icon

autor Jaru


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí játra s cizrnou

Zpět na recept