Kuřecí játra s cizrnou

Klasicky udělaná kuřecí játra s netradiční kombinací.


3.915x
75 min

Ingredience

olej
2 kscibule
2 lžícekečup
200 gcizrna
500 gkuřecí játra

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cizrnu necháme jeden den ve vodě nabobtnat. Další den vody slijeme a cizrnu dáme do nové vody. Cizrnu vaříme v hrnci do změknutí asi 45 minut. Při vaření cizrny je dobré vodu osolit asi tak v polovině doby vaření. Cibuli nakrájíme na kostičky, játra očistíme. Cibuli spolu s játry zprudka opečeme na oleji. Osolíme a opepříme. Játra podlijeme trochou vody, přidáme již uvařenou cizrnu a vaříme asi 5 minut. Nakonec přidáme kečup, zamícháme a již jen prohřejeme. Kuřecí játra s cizrnou podáváme teplé. Vhodnou přílohou je chléb a sterilované okurky.
user-icon

autor Jaru

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí játra s cizrnou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena