Pro přípravu tohoto receptu si připravíme kuře den předem, maso bude více šťavnaté a chutné, pokud ho necháme pomalu vychladnout ve vývaru.
2 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
100 g | krevety |
250 g | žampiony |
1 ks | bobkový list |
0.5 l | kuřecí vývar |
2 lžíce | hladká mouka |
1 kg | celé kuře |
1 balíček | polévková zelenina |
250 g | vařený chřest |
1 lžička | nasekané kapary |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Fendryska
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena