Kuřecí čtvrtky na medu

Jednoduchý recept na baštu z kuřecího masa.


3.342x
90 min
3×

Postup přípravy

Česnek očistíme a prolisujeme do mísy. K česneku přidáme protlak, med, worcesterskou omáčku, oregano a olej. Marinádu důkladně osolíme, opepříme a vzniklou pastu promícháme.

Kuřecí čtvrtky důkladně očistíme a omyjeme. Osušíme je a potřeme připravenou pastou.

Kuřecí čtvrtky na medu vyskládáme do skleněného pekáčku a pečeme asi 1hodinu při 180 °C. Pokud by maso rychle hnědlo, přikryjeme pekáč listem alobalu.

Kuřecí čtvrtky na medu podáváme s pečenými brambory.
user-icon

autor jajajel


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí čtvrtky na medu

Zpět na recept