Kuře v červeném víně

Kuře stokrát jinak. Tentokrát recept s červeným vínem, sójovou omáčkou a netradičně se skořicí.


4.513x
60 min
3×

Postup přípravy

Připravíme si marinádu. Do misky nalijeme asi 2 dl červeného vína, přidáme mletou skořici a sójovou omáčku.

Kuře naporcujeme a naložíme do marinády. Buď necháme v marinádě přes noc nebo hned vložíme do pekáčku a zalijeme marinádou. Naložené kuře osolíme a dáme péct. Kuře v červeném víně pečeme asi 45 minut.

V misce si připravíme směs na polití kuřete. Zahřejeme olej, přidáme obě papriky, sójovou omáčku a prolisovaný česnek. Tímto poléváme kuřecí kousky přímo na talíři.

Upečené kuře v červeném víně rozdělíme na talíře a přeléváme omáčkou. Připravené kuře podáváme s rýží.
user-icon

autor emacik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře v červeném víně

Zpět na recept