Vaření.czReceptyKuře s ústřičnou omáčkou

Kuře s ústřičnou omáčkou

Opravdové čínské jídlo připravené doma, bez glutamátu a chemikálií.


4.49x
20 min
2×

Ingredience

3 lžíceškrob
4 kskuřecí prsa
1 ksčervená paprika
1 kszelená paprika
2 lžíceolej na smažení
5 ksjarní cibulka
125 gasijská ústřicová omáčka

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Kuřecí prsa i obě papriky nakrájíme na nudličky. Kuřecí nudličky obalíme ve škrobu a necháme několik minut odležet. Na pánvi nebo woku rozehřejeme olej, až se na něm vytvoří vlnky a maso opečeme dozlatova. Přidáme papriky, necháme 2 minuty vařit a zalijeme 125 ml ústřičné omáčky. Ztlumíme oheň, necháme papriky za stálého mícháni změknout a přidáme jarní cibulky nakrájené i se zelenou natí na malé kousky. Po minutě, až zplihnou, jídlo dochutíme pouze solí. Nepřidáváme žádné jiné koření, ústřicová omáčka obsahuje všechno. Pokrm nemá mít žádnou šťávu. Kuře s ústřičnou omáčkou podáváme s čínskými nudlemi nebo s vařenou rýží. Pokrm má stejnou chuť jako v nejlepší čínské restauraci - žádná náhražka a přitom víme, že je připraven z nejlepších surovin.
user-icon

autor Fotíček

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuře s ústřičnou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena