Kuře na vínovém kari

Recept s kombinací vína a voňavého koření.


3.02x
60 min

Postup přípravy

Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na kostky nebo nudličky. Přimícháme bylinky a koření kromě kari a chilli.

Na rozehřátém oleji osmažíme kousky kuřete do hněda a dáme je stranou.

Jemně nakrájenou cibuli, česnek a chilli osmažíme cca 5 minut. Kari koření smícháme s trochou vína, aby vznikla pasta. Přidáme na pánev a 10 minut podusíme. Vložíme zpátky kousky masa, dobře promícháme, zalijeme zbytkem vína a dusíme. Až je maso měkké, máme hotovo.

Kuře na vínovém kari podáváme s rýží nebo těstovinami.
user-icon

autor viluš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře na vínovém kari

Zpět na recept