Kuře na kysaném zelí a černém pivu

Celkem jednoduchý recept z kuřecích čtvrtek.


3.010x
60 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Dáme ji do pekáče, zasypeme propláchnutým kysaným zelím a promícháme s na kostičky nakrájenou anglickou slaninou. Na zelí můžeme přidat i plátky anglické slaniny.

Porce kuřete opláchneme osolíme, opepříme, okmínujeme a vložíme do pekáče. Zalijeme černým pivem a dáme do vyhřáté trouby na 200 °C péct. Kuře na kysaném zelí pečeme dozlatova a průběžně podléváme černým pivem.

Kuře na kysaném zelí a černém pivu podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovými knedlíky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře na kysaném zelí a černém pivu

Zpět na recept