Kuře na kari

Výborné jídlo, které je nejen brzy hotové, ale ani moc nestojí.


4.521x
0
2×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, mrkev a žampiony očistíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev na kostičky. Žampiony rozkrájíme na plátky, oloupaný česnek nasekáme. Kuře podle potřeby naporcujeme. Na rozpálené pánvi s trochou másla osmahneme cibulku dozlatova, přidáme kostičky mrkve, plátky žampionů a maso. Osmahneme, přidáme nasekaný česnek, sůl, pepř, kari a zalijeme trochou horkého vývaru. Dusíme pod pokličkou, dokud není maso měkké, necháme tekutinu odpařit až na šťávu. Kuřecí maso na kari zahustíme trochou jíšky a nakonec přidáme smetanu podle chuti. Krátce povaříme. Kuře na kari podáváme s rýží nebo smaženými hranolky.
user-icon

autor Roserka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře na kari

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena