Vaření.czReceptyKubánská masová směs s volským okem La Bodequita del medio

Kubánská masová směs s volským okem La Bodequita del medio

Recept na mleté maso, tak trochu jinak - s kořeněnou karibskou chutí.


3.218x
1×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
4 ksvejce
5 ksrajčata
1 kscibule
1 lžičkamouka
100 grozinky
1 kshřebíček
1 kschilli paprička
1 lžíceslunečnicový olej
50 mlslunečnicový olej
1 lžícemletá paprika
1 ksčervená paprika
1 ksžlutá paprika
800 gmleté vepřové maso

podle chuti

sůl
černý pepř z mlýnku

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Česnek oloupeme a nasekáme nahrubo. Papriky opláchneme, vyndáme jádřince a nakrájíme je na malé kostičky. Čili papričku nasekáme na jemno. Rajčata opláchneme a nakrájíme na kostičky. Na oleji zprudka osmahneme cibuli a mleté vepřové maso, osolíme a opepříme. Přidáme na jemno nasekaný česnek, papriky, čili papričku, restujeme další minutku. Zaprášíme paprikou a moukou a promícháme. Zalijeme 200 ml vody, přidáme hřebíček, rozinky a rajčata. Necháme vařit ještě přibližně 15 minut na slabém plameni, pak dochutíme solí a pepřem z mlýnku. Na oleji pomalu upečeme volská oka, na talíři je položíme na masovou směs. Kubánskou masovou směs s volským okem La Bodequita del medio podáváme s čerstvým pečivem. Svět na pánvi aneb Cesta za Šéfkuchařskou čepicí Zdroj: Svět na pánvi aneb Cesta za Šéfkuchařskou čepicí, vydal Smart Press, 2012 Kuchařka šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry - každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do níž vybral autentické místní recepty.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kubánská masová směs s volským okem La Bodequita del medio

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena