Krutony do polévky

Pokud máte rádi francouzské polévky určitě do nich vyzkoušejte tyto jednoduché krutonky.


3.095x
15 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 180 °C.

Bagetu, můžeme i veku, nakrájíme na plátky. Měly by být asi 1 cm široké, ne méně, ne více. Tenké budou moc tvrdé, široké nebudou křupavé. Máslo rozehřejeme.

Všechny plátky potřeme z obou stran máslem. Skládáme je na plech a pečeme v troubě dozlatova. Během pečení je otočíme. Doba pečení je od 7 do 10 minut.

Hotové krutonky vkládáme do polévek.

Krutonky můžeme podle chuti solit nebo kořenit. Do másla také můžeme přidat bylinky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krutony do polévky

Zpět na recept