Krůtí steak z grilu

Recept na jemně pikantní grilované krůtí steaky, které den předem nakládáme do ochucené majonézové marinády. Pokrm je vhodný pro zahradní grilování.


4.311x
60 min

Postup přípravy

Vyšší plátky krůtích prsou očistíme, osolíme a opepříme.

Připravíme si marinádu. Majonézu promícháme s jogurtem, omáčkou Tamari, prolisovaným česnekem, nasekanými lístečky rozmarýnu, oběma paprikami a hořčicí. Marinádu podle chutí osolíme a opepříme. Maso vložíme do plastové krabice, přidáme marinádu, vše důkladně promícháme a necháme asi 24 hodin odležet v chladu.

Marinované steaky zlehka osušíme a na roztopeném grilu a špekem potřeném roštu opečeme z obou stran dorůžova.

Grilované krůtí steaky podáváme s nejrůznějšími omáčkami, zeleninovými saláty a pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí steak z grilu

Zpět na recept