Krůtí s těstovinami

Krůtí maso nakládané v marinádě z hořčice. Doplníme o těstoviny a máme výborný oběd, ke kterému nepotřebujeme nic dalšího.


4.818x
0

Ingredience

200-250 gkrůtí prsa
150-200 gtěstoviny (vrtule)

marináda

sůl
2 lžičkyolivový olej
2-4 lžičkykremžská hořčice
mletý černý pepř

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

olivový olej

na ozdobu

konzervovaná nebo čerstvá zelenina

Postup přípravy

Krůtí maso podle potřeby očistíme, nakrájíme na kostky a naložíme do marinády, kterou připravíme smícháním oleje, kremžské hořčice, soli a pepře. Takto naložené maso necháme uležet a nasát chuť asi 1 - 2 dny v lednici. Vrtulky uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Vaříme "al dente", scedíme a dáme stranou. Maso orestujeme na teflonové pánvi, můžeme přidat ještě lžičku oleje, když se maso trochu "zatáhne", vmícháme připravené těstoviny a osmažíme dozlatova, dokud není maso měkké. Podle chuti ještě osolíme a opepříme. Krůtí s těstovinami podáváme ihned po přípravě, přílohou je pouze čerstvá nebo nakládaná zelenina.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí s těstovinami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena