Krůtí plátky se salsou verde - zelenou omáčkou

Velmi snadný dietnější recept na přípravu krůtích plátků se salsou verde - zelenou omáčkou.


4.413x
35 min
1×

Postup přípravy

Krůtí plátky (á 120 g) opláchneme, osušíme, lehce naklepeme a potřeme salsou verde - zelenou omáčkou.

Ve větší pánvi rozehřejeme trošku oleje, do kterého vložíme plátky masa a zprudka opečeme z obou stran. Plátky masa podlijeme suchým vínem a necháme víno vyprchat.

Po vyprchání vína maso podlijeme vodou, ve které jsme promíchali lžíci salsa verde - zelené omáčky. Omáčku s masem provaříme a vypneme. Pokud potřebujeme, dochutíme omáčku solí a čerstvě mletým pepřem, ale omáčka je už dost ochucená.

Krůtí plátky se salsou verde - zelenou omáčkou podáváme s rýží nebo bramborovou přílohou.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí plátky se salsou verde - zelenou omáčkou

Zpět na recept