Vaření.czReceptyKrůtí plátky s petrželkovou omáčkou

Krůtí plátky s petrželkovou omáčkou

Krůtí maso s omáčkou.


4.65x
0

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Osolíme, lehce opepříme a opečeme z obou stran dozlatova. Maso dáme do misky a udržujeme v teple. Na vysmahnutém oleji orestujeme pokrájenou cibuli, zaprášíme hladkou moukou a uděláme jíšku. Přilijeme 200 ml studené vody a přivedeme k varu. Ochutíme kostkou bujonu a bílým pepřem. Poté vložíme posekanou zelenou petrželku, rozmixujeme ponorným mixérem a přilijeme smetanu. Krůtí plátky s petrželkovou omáčkou podáváme s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí plátky s petrželkovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena