Krůtí maso na pomerančích s čerstvou bazalkou

Kombinace masa, zeleniny a ovoce - nezvyklé, ale dokonalé.


3.1767x
45 min

Postup přípravy

Krůtí maso zlehka naklepeme a nakrájíme na proužky. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka.

Na rozpáleném olivovém oleji osmažíme kousky masa spolu s kolečky cibule. Až maso zezlátne, vmícháme pomerančovou šťávu, přidáme bobkový list, osolíme, opepříme.

Pomeranč oloupeme a nakrájíme na menší kousky, které přidáme k masu. Povaříme a přidáme vařené, nejlépe na páře, růžičky brokolice. Do hotového jídla vmícháme čerstvé lístky bazalky.

Nejvhodnější přílohou je rýže.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí maso na pomerančích s čerstvou bazalkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.