Krůtí křídlo v alobalu

Pochoutka z trouby nebo z ohniště.


4.611x
90 min
2×

Postup přípravy

Zeleninu oloupeme (cibuli nakrájíme a česnek prolisujeme), rajče omyjeme a nakrájíme na kolečka. Vymastíme alobal. Na něj položíme půlku křídla. Lehce posolíme, potřeme prolisovaným česnekem a posypeme country kořením. Obložíme na kolečka nakrájenou cibulí. Poklademe nakrájenou anglickou slaninu a rajčaty. Zabalíme a vložíme do trouby. Je dobré zabalit krůtí křídla pořádně kvůli sosu - je moc dobrý. Krůtí křídlo v alobalu pečeme při teplotě cca 210 °C asi hodinu a půl. Krůtí křídlo podáváme s chlebem, který namáčíme do sosu.
user-icon

autor eduard8


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí křídlo v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena