Krůtí kousky na kari

Snadný recept na rychlovku z krůtího masa s čerstvou paprikou a kari kořením. Pokrm podáváme jako hlavní chod s dušenou rýží.


5.04x
35 min

Postup přípravy

Krůtí prsa očistíme, nakrájíme na kousky a osolíme a opepříme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na jemné kousky.

Na oleji opečeme maso ze všech stran dorůžova, přidáme cibuli, česnek, papriku, kari koření a nasekaný čerstvý koriandr. Směs krátce orestujeme, podlijeme vínem a vývarem a několik minut za stálého míchání povaříme. Nakonec krůtí kousky zjemníme a zahustíme kouskem másla obaleným v hladké mouce a dochutíme omáčkou teriyaki.

Krůtí kousky na kari podáváme s rýží jako hlavní chod.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí kousky na kari

Zpět na recept