Krůtí čína

Recept na čínu z krůtího masa, chuť doplňuje pórek a zelenina.


3.122x
75 min

Postup přípravy

Krůtí maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kousky. Maso osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na pánev dáme olej, přidáme kousky krůtího masa a opékáme. Pórek důkladně omyjeme a nakrájíme na jemné kroužky. Po 20-ti minutách přidáme k masu mraženou zeleninu, pórek a oříšky, dusíme zhruba 45 minut. Zhruba 10 minut před koncem dušení přidáme k masu hotové omáčky, aby se dostatečně prohřály. Během vaření maso občas promícháme, aby se omáčka nepřipalovala. Krůtí čínu podáváme s dušenou rýží a čerstvým pórkem.
user-icon

autor lucik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krůtí čína

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena