Krupice s jablečným džusem a ovocem

Ovocný moučník pro malé i velké.


4.85x
20 min

Postup přípravy

Krupici zalijeme džusem a citronovou šťávou a necháme nasáknout - alespoň 3 hodiny. Občas vše vidličkou promícháme. Pokud krupice není dostatečně měkká, přidáme ještě trochu džusu.

Oloupeme jablka, nakrájíme je na kousky a osmažíme na másle spolu s hroznovým vínem a medem přibližně 10 minut.

Poté ovoce navršíme na krupici, posypeme skořicí a podáváme. Krupice s jablečným džusem a ovocem podáváme dětem, ale chutná i dospělým.
user-icon

autor Teressa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krupice s jablečným džusem a ovocem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Žádná