Křupavé kuřecí kousky

Recept na dobré kuřecí maso připravené v křupavém těstíčku.


4.524x
45 min

Postup přípravy

Větší kuře očistíme a naporcujeme na menší kusy. Z citronu vymačkáme šťávu a promícháme ji s olejem. Kuřecí kousky potřeme marinádou a necháme 30 minut marinovat.

Vejce vyšleháme se solí, pepřem a sušeným tymiánem. Přišleháme mléko s moukou a práškem do pečiva. Mouky přidáváme tolik, abychom měli těstíčko hustší a bez hrudek.

Kuřecí kusy z marinády obalujeme v těstíčku a ihned vhazujeme do rozpáleného oleje. Smažíme ze všech stran dozlatova a ukládáme na sací kartu.

Křupavé kuřecí kousky podáváme k obědu, nebo k večeři s oblíbenou přílohou.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křupavé kuřecí kousky

Zpět na recept