Recept na marinovaného kapra, který chutná i odpůrcům kapřího masa. K marinování používám osolené mléko. Poradila mi to krnovská rybářka Jitka.
2 kg | kapr |
marináda | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
2 lžičky | sůl |
1 l | mléko |
2 lžičky | sušený česnek |
na obalení | |
hladká mouka | |
0.5 lžičky | mletá sladká paprika |
0.5 lžičky | grilovací koření bez soli |
podle potřeby | |
olej na smažení | |
podle chuti | |
mletý černý pepř |
autor veraricna
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.